Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

SWEET WATERS-boca 7-5

Ουτε οι τιμωριες λοιπον σταματησαν την ASPIDA(3 κοκκινες καρτες) που με οδηγους τους τσαλα, μαν, μακμαναμα, χαρη, αυγουστηνιο, ζιουκα,θηριο και προεδρο αλλαζε χερια, με τον καθενα απο τους παιχτες μας να περνει ανα διαστηματα τον ρολο του ηγετη! Oμαδα με ολη την σημασια της λεξης επαιξε ομορφο και στρωτο ποδοσφαιρο ανα διαστηματα, δε κολωσε και αντεδρασε ακομα κι οταν βρεθηκε 3 φορες πισω στο σκορ με 1-0, 2-1 και 3-2!

Aρκετες αψιμαχιες, σκληρες κοντρες αλλα και πολλες προκλησεις απο τους παιχτες της boca που βλεποντας οτι το ματς επαιρνε το γνωστο δρομολογιο προς ASPIDA μερια.. προσπαθουσαν με καθε τροπο θεμιτο και αθεμιτο να εκνευρισουν τους SWEET WATERS.H ορεξη τους κοπηκε παντως λιγο πριν το φιναλε οταν ο μακμαναμα με το δευτερο του γκολ εγραψε το 7-5, πανυγηριζοντας μπρωστα στον παγκο μας με τους τημορημενους με κοκκινη καρτα τσαλα,μαν,προεδρος.

Ο BIL BOUL 2 μηνες εκτος, περαστηκα παικτουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: