Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

μπαλαδοφατσες-SWEET WATERS 5-3



Με ηττα ξεκινησαν οι SWEET WATERS το πρωταθλημα απεναντι σε μια δυνατη ομαδα που στο ροστερ της ειχε παικτες απο επαγγελματικες κατηγοριες.Τιμη μας ειναι πως δεν δεχομαστε την ηττα απο καμια ομαδα και το σκορ του αγωνα το δηλωνει.Το πρωταθλημα εχει δρομο πολυ ακομη και απο αγωνα σε αγωνα θα γινουμε ΑΣΠΙΔΑ που θα βαζει τους <επαγγελματιες>στη θεση τους.Εχουμε αυτα τα περιθωρια βελτιωσης σαν ομαδα,θα το καταλαβουν στο δευτερο γυρο.

2 σχόλια:

proedros είπε...

KANONISMOI7X7.. Ποδοσφαιριστής που θα δεχθεί κόκκινη κάρτα αποβάλλεται ΚΑI ακολουθεί ποινή από την διοργανώτρια αρχή. Η ομάδα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται με 6 ΠΑΙΚΤΕΣ για [5] πέντε λεπτά, που θα μπει άλλος παίκτης εφ' όσον υπάρχει σαν αλλαγή. Όταν ένας παίκτης αποβληθεί 2 (δύο) φορές τότε αποβάλλεται από το τουρνουά. Οι κίτρινες κάρτες υπολογίζονται ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.(Δυο κίτρινες = μια κόκκινη).

. Μετά τη συμπλήρωση 6 (έκτου) φάουλ μιας ομάδας, κάθε παραβίαση (φάουλ) που θα γίνεται θα δίνει το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να εκτελεί πέναλτι από τα 11 μέτρα.

proedros είπε...

να κερδιζουμε φαουλ.....και οχι καρτες χανουμε βαθμους.