Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

ASPIDA-abelogarden 2-5

Δεύτερη σερί ήττα ,για τους SWEET WATERS, που δείχνουν να έχουν πρόβλημα στο σκοραρισμα. Η Ομαδα κατεβηκε με τους Χαρη,Μαν,Προεδρο,Γιαννη,bil boul,qeozouk(1 ημιχρονο),Κωστας(2 ιμιχρονο), και Αυγουστης που ηταν και ο καλυτερος παικτης μας(αδικηθηκε που δεν εβαλε τουλαχιστον ενα γκολ). Η ASPIDA μπαλα επαιξε αλλα της ελειπε η ουσια,το γκολ.
Δυστυχώς σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα η ομάδα στερήθηκε σημαντικά στελέχη της(Τσαλας) και το αποτέλεσμα, όχι τόσο πολύ λόγω εμφάνισης, αλλά από πλευράς σοβαροτητας, σε σχέση με αυτό που μας είχαν συνηθίσει η SWEET WATERS. Η χθεσινή εμφάνιση θα πρέπει να αφυπνίσει του αδιάφορους και αυτούς που βλέπουν αγγαρεία την αγωνιστική δράση της ομάδας ΜΑΣ και να συνεχιστεί η καλή της πορεία με την πάροδο του χρόνου. Όλοι συμφωνούμε ότι έχουμε δουλείες και δεν μπορούμε να τις αφήσουμε πίσω για χάρη της μπάλας, πρέπει όμως να εξαλείψουμε την αδιαφορία για αυτή την ομάδα, δεν της αξίζει αυτός ο τρόπος σκέψης. Στο χθεσινό ματς σκόραρε ΜΟΝΟ ο Γιαννης.

2 σχόλια:

zouk είπε...

adiaforos eisai kai fenesai.Emeis thn poname thn omada.

μαραντονα είπε...

Ωραία αν την πονάς την ομάδα διάλεξε,ASPIDA η 8χ8.