Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ..

ΟΙ sweet waters κατάφεραν την συντριβή από την deportivo lagurynia με 10-4 και καπάρωσαν την τελευταία θέση του πρωταθλήματος.Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΣΠΙΔΑ προηγήθηκε με 3-1,άλλα σε ένα κακό δεκάλεπτο (συνηθισμένο φέτος) φτάσαμε να κυνηγάμε το σκορ 3-4, και από τύχη ισοφαρίσαμε πριν το τέλος του ημιχρόνου.Στο δεύτερο μέρος απλός δεν υπήρχα με, ήμασταν μια άναρχη ομάδα χωρίς αρχή και τέλος παρατησαμε των αγώνα και φάγαμε άλλα 6 γκολ.Πανάξια η ΑΣΠΙΔΑ φιγουράρει στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

1 σχόλιο:

proedros είπε...

που είναι ο χαρηγκολ που τα παστελονε,φέτος τα χανη στην γραμμή,ο Κώστας το βουνό?σουτάρουν οι αντίπαλοι και είναι όλα μέσα.ο τερματοφύλακας είναι η αρχή και το τέλος μιας ομάδας.ο Γιώργος από Βόλο πρέπει να βρει το ρολό του στην ομάδα.ο Βασίλης τα έχει με τα σύρματα και με έμενα.ο άυγουστης κουλός.ο geozouk και ο Σπύρος παίζουν και σε άλλη ομάδα και αν προλάβουν παίζουν και με εμάς.Μονό Τσαλας και ο Μάκης παίζουν για την φανέλα της ασπίδας.Η ομάδα περνάει μια αγωνιστική κρίση και πρέπει όλοι μας να σοβαρευτούμε, να δείξουμε χαρακτήρα σαν σύνολο για να κάνουμε καμία Νίκη, αλλιώς θα διαλύσουμε.