Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Άλλο ένα φιλικό με άνετη νίκη για την ΑΣΠΙΔΑ με 10-2.Η Ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δείχνει έτοιμη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα,ένα πρωτάθλημα άγνωστο σε μας δυναμικότητα σε ομάδες.Η Αρχή γίνεται την επόμενη Πέμπτη ώρα 21.45 με αντίπαλο την jamaica,που πέρσι τερμάτισε πέμπτη θέση.Αρα είναι καλή ομάδα, και πρέπει να δείξουμε προσοχή στην πρεμιέρα.Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 18 ομάδες, που θα παίξουν μια φόρα μεταξύ τους, η οχτώ πρώτη παίζουν play-oof.π.χ. ο πρώτος με τον όγδοο,ο πρώτος περνάει με μια νίκη, ενώ ο όγδοος με δυο νίκες.
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάρουμε κάτι καλύτερο σε αυτό το πρωτάθλημα από τα προηγούμενα που έχουμε συμμετάσχει,παίζουμε γεμάτα δυο χρόνια κάθε εβδομάδα γνωρίσαμε νίκες και ήττες,τσακωθήκαμε ,βρηστηκαμε πανηγυρίσαμε.Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να ανέβουμε ένα σκαλί παραπάνω και να γίνουμε πρωταθλητές.
Φέτος είναι χρόνια ΑΣΠΙΔΑ.
Καλή πρεμιέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: