Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

SUPER 6


Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΑΣΠΙΔΑ αντιμετώπισε το <Σταμάτης> με 6 παίκτες?Οι Sweet Waters παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με καθαρό μυαλό και έπαιξαν σαν παλικάρια,αν και λιγότεροι, αλλά η θεά τύχη τους στέρησε την χαρά της νίκης απέναντι σε ενα τυχερό <Σταμάτης>. Το ματς ξεκίνησε με την ΑΣΠΙΔΑ να πρωταγωνιστεί στα πρώτα λεπτά με όμορφο ποδόσφαιρο, και προηγήθηκε με 1-0 ,με Τσαλας,και θα μπορούσε να ήταν και 2-0 αν η μπάλα δεν σταμάταγε στο οριζόντιο δοκάρι από το όμορφο σε συνδυασμό, και δυνατό σουτ του αυγουστη.Το σκορ 1-0 το κρατήσαμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να πειεστούμε.Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό,οι Sweet Waters μείνανε από δύναμης και κατέβασαν το ρυθμό τους και έδωσαν χωρο στον αντίπαλο, έτσι στα μισά του ημιχρόνου ισοφαρηστηκαμε.Δεν πρόλαβαν να το πανηγησουν οι περισσότεροι και με αλλαγές σταματηδες,και προηγηθηκαμε 2-1 με ωραία προσπάθεια του Χαρηγκολ.Το κακό ήρθε δυο λεπτά πριν τι λήξη με ένα τυχερό γκολ, το 2-2.
Ηταν μια εκπληκτική βραδιά για την ΑΣΠΙΔΑ, η οποία λόγω τύχης δεν κέρδισε τους 3 βαθμούς της νίκης και αρκέστηκε στην ισοπαλία με το <Σταμάτης>. Οι παίκτες της βρέθηκαν σε πολύ καλή βραδιά και έπιασαν το μέγιστο της απόδοσής τους.Αυγουστης,geozouk,και bil-boul ο οποίος αναδείχθηκε και MVP. έσβησαν τις όποιες προσπάθειες των αντιπάλων, ενώ Τσαλας,Χάρης έπαιξαν πιο επιθετικά από ποτέ, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά ήταν άτυχοι. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει εν μέρει ικανοποιημένους τους Sweet Waters καθώς είχαν αριθμητικό μειονέκτημα.ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΨΥΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: