Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ

Ντροπιαστική ήττα για τους Sweet Waters με 6-2,από τους πιτσιρικάδες της ομάδας I-PLANET που μας σκόρπισαν.Η Ομάδα την Πέμπτη το βράδυ ήταν χάλια χωρίς αρχή και τέλος,ούτε τρεις πάσες δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε.Τα τραγικά λάθει,νευρά και η φωνές μεταξύ μας οδήγησαν την ΑΣΠΙΔΑ σε αυτήν την ντροπιαστική ήττα.
Θα αφήσουμε πίσω μας αυτό το κακό παιχνίδι για την ΑΣΠΙΔΑ και συνεχίζουμε ακάθεκτη στον στόχο μας,που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.Τίποτα δεν χάθηκε είμαστε στην Τετάρτη θέση της βαθμολογίας και έχουμε πέντε αγωνιστικές ακόμα.
Η Ομάδα στην παρούσα φάση χρειάζεται επειγόντως έναν τερματοφύλακα,και με μια καλή αγωνιστική προσπάθεια δίκια μας από εδώ και πέρα,μπορούμε να τερματίσουμε τρίτη στον όμιλο μας και στα πλέι-οφ.
Την επόμενη αγωνιστική είναι ντέρμπι για μας,πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: