Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Καταπληκτικό παιχνίδι χτες από την ΑΣΠΙΔΑ που νίκησε με σκορ 8-6.Η Ομάδα κατέβηκε με τέρμα των Κώστα,κέντρο άμυνας ο άγγελος,δεξιά ο bil boul,αριστερά ο geozouk,κέντρο τσαλας και αυγουστης και αιχμή του δόρατος ο Χάρης.ΟΙ Φοβεροί και τρομεροί τριάδα μπροστά (Χάρης,αυγουστης,τσαλας) έκαναν πάρτη στην αντίπαλη άμυνα και προηγηθηκαμε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου με 5-2.Μετά έγινε αλλαγή στην θέση του geozouk ο Αντώνης έκατσε επίθεση και γύρισε κέντρο ο Χάρης, και πίσω αριστερά ο αυγουστης.Αυτό μας αποσυντόνισε και έληξε το πρώτο ημίχρονο με 5-4.Το Ίδιο λάθος δυο φορές δεν έκανε η ΑΣΠΙΔΑ,και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον κεφάτο Χαρηγκολ(έβαλε ζωγραφιά γκολ) μπροστά,τον ηγέτη τσαλα στο κέντρο και δίπλα,το ατή αυγουστης.Αυτό το φοβερό τρίο φιλοδώρησε την αντίπαλη άμυνα με 7 γκολ.Καλή απόδοση είχαν και τα μπακ bil boul,και geozouk που έβαλε και γκολ.ΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπών για τους sweet waters που είχαν να κάνουν αγωνιστική νίκη από 12-12-08.Έτσι θέλουμε να βλέπουμε την ΑΣΠΙΔΑ με επιθετικό πλουραλισμό. Έτσι θέλουμε να βλέπουμε τους παίκτες της, να μασάνε σίδερα ακόμα και όταν είναι λιγότεροι. Να μην τα παρατάνε, να παίζουν μπάλα γιατί γουστάρουν, να μην βαριούνται. Το έχουμε πει χίλιες φορές, δεν μαζευόμαστε κάθε βδομάδα στο γήπεδο γιατί είμαστε υποχρεωμένοι. Μαζευόμαστε πρώτα από όλα γιατί γουστάρουμε, γιατί είμαστε μια παρέα φίλων που γουστάρει να είναι εκεί.

3 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Στο λίγο που σας ψυχολόγησα χτες κατάλαβα οτι η παρέα μπορεί να αποδόσει υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Και τυπικά λοιπόν έχετε αποκτήσει έναν ακόμη οπαδό (γιατί για παίκτης μάλλον είμαι σε μικρότερη κατηγορία)!

Σας εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια και η ασπίδα να γίνει αδιαπέραστη!

Υ.Γ. Καλά ρε πρόεδρε, ούτε ένα σχόλιο για τον υπερ-φωτογράφο? :))))

Gustavos είπε...

exoume ta fonta na pame akoma kalutera!!! o proedros mia xara ta leei tin ponaei tin omada! gia partu mas re alites sikoste kefali protathlima kai pali!!!!

proedros είπε...

Η Φωτογραφία σου Παναγιώτη μπήκε μπροστά στο site,γιατί είναι η καλύτερη φωτογραφία που έχουμε βγάλει μακράν.Τώρα η ΑΣΠΙΔΑ είναι μια παρέα που όλο μεγαλώνει.Πάρε με τηλέφωνο άμα θέλεις να συμμετέχεις.