Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό, η ΑΣΠΙΔΑ είναι στον τελικό. Η Ομάδα σάρωσε τους πάντες και τα πάντα και κατέκτησε τους στόχους. Τελευταίο θύμα ήταν η Ταβλιαρηδες, η οπιοι υπέκυψαν στην δύναμη της ΑΣΠΙΔΑΣ με 7-4. Η νίκη ήταν πιο εύκολη απ’ όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα καθώς οι Sweet Waters προηγούνταν με 6-2 δέκα λεπτά πριν την λήξη του ημιτελικού και είχαν συνεχώς το πάνω χέρι στο ματς.
Ένας φανταστικός ημιτελικός πέρασε στην ιστορία, οι Sweet Waters ήταν μαχητικοί όσο ποτέ άλλοτε και δεν αφήσαν κανέναν να τους κλέψει την χαρά, εκπληκτική ευστοχία από την επιθετική τριπλέτα, σαρωτική εμφάνιση από τους μέσους που τράβηξαν όλο το λούκι και την βρώμικη δουλειά , και τα καθάρισαν, φανταστική σταθερότητα από την άμυνα και τον τερματοφύλακα και ελάχιστα λάθη ήταν αυτά που έδωσαν την ιστορική πρόκριση στην ΑΣΠΙΔΑ στον τελικό της διοργάνωσης και έκαναν περήφανους τα στελέχη της και τους οπαδούς της. Με πάθος και δίψα για τον τίτλο όπως, είχαμε αναφέρει ξανά, προχωρούν τα παιδία από τα Γλυκα Νερα και περιμένουν τον τελικό σε ένα ματς δίχως αύριο.

Ο Τελικός θα διεξαχθεί Σάββατο 20/2 και ώρα 17.00.και αντίπαλος μας η αεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: