Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ





H ΑΣΠΙΔΑ κυπελλούχος 2010.
Συγχαρητήρια δέχθηκαν οι παίκτες της ΑΣΠΙΔΑ από διοργανωτές και αντιπάλους και όσους βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στα γήπεδα του Fair Play, για το καταπληκτικό τους παιχνίδι και την μαχητικότητα στο ματς.Το σφύριγμα της λήξης, ανέδειξε νικητές τους Sweet Waters με 5-1 υπερ τους, παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο από τους αντιπάλους τους, έδειξαν ότι έχουν τα κότσια να χτυπάνε παιχνίδια κρίσιμα όπως ο τελικός και ο ημιτελικός χωρίς πολλές προσθήκες και χωρίς να αλλάξει η μισή ομάδα. Ήταν ένας καταπληκτικός τελικός για την ΑΣΠΙΔΑ, ένα ματς φτιαγμένο για αυτούς τους παίκτες που έπαιξαν και έτρεξαν σαν σκυλιά για την νίκη και αντεπεξήλθαν θετικά στο σκληροτράχηλο παιχνίδι των αντιπάλων.
Χάρης,Κώστας,Πάνος,Αγγελος,Γιώργος,Αυγουστης,Δημήτρης,Φάνης,geοzouk.Οι παίκτες που σήκωσαν την κούπα,και γράψανε με Χρύσα Γράμματα τα ονόματα τους στην ιστορία της ομάδας.
Συγχαρητήρια λοιπόν και του χρόνου ακόμη πιο ψηλά.

2 σχόλια:

zouk είπε...

Ελα μωρη Ασπιδαααααα

proedros είπε...

τώρα έχει σειρά το πρωτάθλημα,άντε και το καλοκαίρι πρωταθλητές.
πάμε γερά μωρή ομαδαααααααααα