Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

ASPIDA F.C.-ΜΟΥΣΩΝΕΣ 3-5

Πολύ καλή εμφάνιση για την ASPIDA F.C., οι παίκτες της οποίας κόντραραν στα ίσια τους πρώτους της βαθμολογίας μουσωνες. Σε ένα πολύ δυνατό αγώνα οι sweet waters δεν άντεξαν την πίεση των αντιπάλων και ηττήθηκαν με 3-5. Έχοντας πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στην αρχή του αγώνα κρατούσαν τους μουσωνες μακριά από την εστία τους, όμως δυο λάθοι του γιαννη. έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να ανοίξουν πολύ εύκολα το σκορ. Η ASPIDA F.C. αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε με δυο γκολ του τσαλα. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους οι μουσωνες προηγήθηκαν ξανά με 3-2, από εκεί και έπειτα οι sweet waters πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς να έχουν πολλές σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το τελικό 3-5, δεν είναι καταδικαστικό αποτέλεσμα για την μετέπειτα πορεία της ΑSPIDA F.C.
Απουσίες υπήρξαν και στο χθεσινό παιχνίδι. Δυστυχώς οι απουσίες αυτές στέρησαν ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα κόντρα στους μουσωνες, οι οποίοι έπαιξαν με πολύ δύναμη, το παιχνίδι είχε πολύ δυνατές φάσεις και έλειψε από τον αγωνιστικό χώρο το παθος του σπυρου και του αυγουστη από την σύνθεση της ASPIDA F.C. Ένας ακόμη παράγοντας που συνετέλεσε στην ήττα ήταν και αυτός της κούρασης καθώς δεν υπήρχαν αλλαγές και οι παίκτες δεν άντεξαν στην ασφυκτική πίεση των αντιπάλων.
Οι SWEET WATERS ελπίζουν πλέον στην καλή τους τύχη καθώς οι ελπίδες μπορεί να λιγοστεύουν για την επίτευξη του στόχου, αλλά αν η ASPIDA κερδίσει και τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια και με συνδυασμό αποτελεσμάτων των άλλων ομάδων θέτει σοβαρή υποψηφιότητα τουλάχιστον για την τεταρτη θέση. Τα επόμενα παιχνίδια είναι με τους warrios και με τους δρακους και οι εξι βαθμοί είναι απαραίτητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: