Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Επιτέλους νίκη για τους sweet waters, που ισοπέδωσαν τους johnie walker(δεύτερη στη βαθμολογία) και επιβλήθηκαν με 3-0, και συνεχίζουμε να βρίσκομασται κοντά στον στόχο μας. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για την ASPIDA με πολύ καλή λειτουργία και δυνατή άμυνα. Με δυο γκολ στο πρώτο μέρος η ASPIDA έδειξε ότι χρειάζεται την νίκη και δεν θα άφηνε κανέναν να της την κλέψει.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες έτρωγαν σιδερά,εφησαμε χώρο στον αντίπαλο και παίζαμε άμυνα όλοι πίσω από την μπάλα,σε μια αντεπίθεση βάλαμε και το τρίτο γκολ με άψογη συνεργασία του χάρη και του νικολα που ήταν και ο καλύτερος της ομάδας με ένα γκολ και μια ασίστ-γκολ.
Αυτό που έχει σημασία είναι που για μια φορά παίξαμε για το αποτέλεσμα, και για αυτό δεν φάγαμε κανένα γκολ για πρώτη φορά στην ιστορία μας.Παίξαμε τελεία ΑΜΥΝΑ.

2 σχόλια:

proedros είπε...

έκτες στο τέρμα μας είχε ένα τείχος από ασπίδες δεν παιρνουσε τίποτα.
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΥΔΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

zouk είπε...

Ειχε και τρομερο τερματοφυλακα.χαχαχα.