Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

καναπιτσα-ASPIDA F.C. 6-5


Τρίτη σερί ήττα αυτήν την φορά αναπάντεχη για τους sweet waters. Σε ένα ισορροπημένο και δυνατό παιχνίδι χάθηκε η ευκαιρία για νίκη απέναντι σε μια ισοδύναμη και βρώμικη ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο χάναμε 4-1,στο δεύτερο μέρος παίξαμε και εμείς ξύλο και φέραμε τη διαφορά στο ένα γκολ,τελικό σκορ 6-5.
Αυτό που μένει είναι η καλή εμφάνιση ο χαρακτήρας και η συνεργασία μεταξύ των παιχτών της ομάδας, καθώς και η παραμονή της ομάδας, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στην 7 θέση της βαθμολογίας, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είμαστε κοντά στον στόχο μας για την τετράδα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα καναπιτσα οι υπεύθυνοι της ASPIDA F.C. διαμαρτυρήθηκαν εντόνως στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, για την απαράδεκτη διαιτησία στον συγκεκριμένο αγώνα και απαίτησαν να μην ξανασφυρίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής την ομάδα σε κανένα παιχνίδι της από εδώ και στο εξής. Ο υπεύθυνος της αρχής διαβεβαίωσε την ομάδα πως το αίτημα τους θα γίνει δεκτό.
Επομενος αγωνας πεμπτη 17/4 ωρα 20.45,παιζουμε με τους johnie walker.

Δεν υπάρχουν σχόλια: