Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Εξαιρετική εμφάνιση για την ASPIDA F.C. απέναντι στo καφε οινο του οποίου επικράτησε με 8-6 δείχνοντας ότι βρίσκει ξανά τον καλό της εαυτό και τα πατήματα της στο γήπεδο παίζοντας με την γνωστή αγωνιστική διάταξη αλλά και με αστείρευτο πάθος από την αρχή ως το τέλος. Από την αρχή του ματς οι sweet waters έδειξαν ότι αυτοί είναι τα αφεντικά στο γήπεδο και πίεζαν συνεχώς έχοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.Η ASPIDA F.C. παραμένει στιν 6 θέση , αλλά και ζωντανή στο κυνήγι των play-off για την πρώτη θέση. Για να τα καταφέρει στο τέλος θα πρέπει να δείξει την ίδια σοβαρότητα και τον ίδιο αγωνιστικό χαρακτήρα σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια εύκολα και δύσκολα.
Διαφορετική τροπή παίρνει τώρα η εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς 5 ομαδες αποχώρησαν από το πρωτάθλημα για λόγους οι οποίοι δεν ανακοινώθηκαν και έτσι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα όσον αφορά την πρόκριση της ομάδας στην φάση των play-off ύστερα και από την χθεσινή νίκη κόντρα στο καφε οινο. Απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια για την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας και η ASPIDA F.C. χρειάζεται τουλάχιστον δυο νίκες για να καπαρώσει μια εκ των προνομιούχων θέσεων. Οι sweet waters βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, και παίζοντας δυνατά και με την ίδια μαχητικότητα, στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι μέσα στον φετινό τους στόχο.
ΟΙ ομάδες που αποχώρησαν είναι-παπαγος, μανάβηδες, ρεπό,creco barcelona, καφε οινο.
Με ρεπο και καφε οινο εχουμε νικη,τα υπολοιπα παιχνιδια τα παίρνουμε στα χαρτιά.
ΟΙ αγωνες που μενουν ειναι με μουσονες 29-4 ωρα 19.45
με warriorz 6-5 ωρα 22.15
και με δρακοι 8-5 ωρα 20.00

1 σχόλιο:

proedros είπε...

ΑΣΠΙΔΑ ΓΕΡΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ