Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της ASPIDA F.C. Sweet Waters Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα 8χ8 ξεκινά την πορεία της στα ελληνικά γήπεδα.Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην περιοχή γλυκά νερά από μια τρελοπαρεα 10 άπαικτων.Εδω και 4 χρονιά συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα 8χ8 στο fair play στην Ανθούσα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ενημέρωσή σας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη και ώρα 8.15 στο γήπεδο με την άσπρη εμφάνιση.
παίζουμε με τους ορτιμα.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

Θυμίζουμε ότι στόχος της ομάδας για φέτος είναι η πρόκριση στα play-off(για αιγινα), και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον εξι νίκες στα οκτώ παιχνίδια που ακολουθούν. Η ομάδα είναι ακόμα μέσα στο κυνήγι μιας εκ�των τεσσάρων θέσεων που οδηγούν στα play-off καθώς έχει μια νίκη σε τρία παιχνίδια. Το σίγουρο είναι ότι οι sweet waters θα δείξουν το ίδιο πάθος, την ίδια μαχητικότητα που έχουν επιδείξει στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και την σοβαρότητα που χρειάζεται. Ο παράγοντας τύχη είναι αυτό που για μια φορά φέτος πρέπει να δώσει την ευκαιρία για διάκριση, κάτι που στα σημαντικά παιχνίδια τα οποία έχουν προηγηθεί δεν έχει γίνει.
Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες αυτής της ομάδας έδειξαν πως έχουν τα κότσια να κερδίζουν σημαντικά παιχνίδια και να κατακτούν τους στόχους που έχουν θέσει, πράγμα που θα πρέπει να το αποδείξουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν και άλλες δυνατές ομάδες όπου αν δείξουν το ίδιο πάθος θα καταφέρουν να φτάσουν πιο ψηλά, σε μια θέση που να αξίζει σε αυτήν την ομάδα γιατί έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία.
Τo επόμενo παιχνίδι είναι με τους κανα πιτσα και οι τρεις
βαθμοί είναι απαραίτητοι.

7 σχόλια:

zouri1 είπε...

Νομιζω οτι την Αιγινα θα την δεις μονο ετσι.
http://www.greek-tourism.gr/aegina/map.htm

Ανώνυμος είπε...

χαλαρα φιλε
ελειπε ενασ σημαντικοσ παικτης στο προηγου μενο παιχνιδι για αυτο χασατε!

proedros είπε...

χάσαμε γιατί μας πούλησες μωρή βεντέτα.

proedros είπε...

νόμιζε ζουρι.. ΈΓΙΝΑ ΓΙΑ ΑΙΓΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

proedre sakaloume sth patra gia filiko...h omada m onomazetai massai (oi maxhtes ths vroxis).neofotisti omada me megala oneira.

www.mpalakathebdomada.blogspot.com


filika macao (grammateas - dexi xaf)

Ανώνυμος είπε...

MASSAI

xasavakos (proedros - epithetikos)
yenomoon (hgeths - mesos)
granitis (arxhgos - amyntikos)
macao (grammateas - xaf)
arrwsteia (termatofylakas)
gorchky (kalyptei oles tis theseis)

kai o 7mos allazei se kathe agwna katepilogh toy proedroy mas

proedros είπε...

ευχαριστούμε για την πρόσκληση macao,αλλά η ομάδα μου και εγώ είμαστε αθηνα.
Τωρα οι sweet waters συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 7χ7,στο μελών θα δώσουμε και αγώνες εκτός αθηνας,ίσως και στην πατρα.